Menu

Cart
zoom

Bec Xenon OSRAM D1S 66140CBI Xenarc CoolBlue Intense 6000K

Rating: Nu a fost evaluat încă Producator: Osram
Prețul de vânzare: 340,00 lei
Preţ de bază: 340,00 lei
  • Descriere
  • Reviews

Multe masini noi folosesc acum Xenon, becuri care genereaza de doua ori mai multa lumina ca un bec halogen modern si necesita o mai putina energie pentru a face acest lucru. Daca a venit timpul sa inlocuiti becurile dvs Xenon, ar trebui sa luati in considerare cu siguranta gama OSRAM Xenarc. Acest bec OSRAM D1S CoolBLue Intense are atat de multe beneficii, inclusiv eficacitate luminoasa mai mare, a reducerii productiei de energie termica si o viata a lampii mult mai mare. Comparativ cu un bec cu halogen, eficienta luminii este de 300% mai mare.
Va sfatuim sa va inlocuiti ambele becuri, in acelasi timp, pentru ca probabilitatea ca, daca un bec nu va mai functiona, celalalt va ceda la scurt timp dupa. Economiti bani prin achizitionarea de becuri de la noi la un pret competitiv. De ce nu se adauga doua becuri Osram de azi in cosul dvs de cumparaturi?

Producator: Osram
Model: D1S
Tip bec: Înlocuire Standard
Voltaj: 85V
Putere: 35W
Temperatura de culoare: 6000K
Lumeni: 3200lm
Tensiune 85V

OSRAM au dezvoltat Cool Blue Intense , o serie de bec xenon care ofera un aspect mai distinctiv si elegant, in comparatie cu becurile standard Xenon . Temperatura de culoare 6000K oferă o lumina alba /albastru, lumina clara.

 

Nu există comentarii pentru acest produs.