Menu

Cart
zoom

Bec Xenon OSRAM D1S 66140XNB Night Breaker UNLIMITED

Rating: 5/5 Producator: Osram
Prețul de vânzare: 345,00 lei
Preţ de bază: 355,00 lei
Discount: -10,00 lei
  • Descriere
  • Reviews

Multe masini noi folosesc acum Xenon, becuri care genereaza de doua ori mai multa lumina ca un bec halogen modern si necesita o mai putina energie pentru a face acest lucru. Daca a venit timpul sa inlocuiti becurile dvs Xenon, ar trebui sa luati in considerare cu siguranta gama OSRAM Xenarc. Acest bec OSRAM D1S Night Breaker Unlimited are atat de multe beneficii, inclusiv eficacitate luminoasa mai mare, a reducerii productiei de energie termica si o viata a lampii mult mai mare. Comparativ cu un bec cu halogen, eficienta luminii este de 300% mai mare.
Va sfatuim sa va inlocuiti ambele becuri, in acelasi timp, pentru ca probabilitatea ca, daca un bec nu va mai functiona, celalalt va ceda la scurt timp dupa. Economiti bani prin achizitionarea de becuri de la noi la un pret competitiv. De ce nu se adauga doua becuri Osram de azi in cosul dvs de cumparaturi?

Printre cele mai recente sosiri pe piata xenon vine se afla si OSRAM NIGHT BREAKER Xenarc D1S si ofera pana la 70% mai multa lumina pe drum, in comparatie cu un bec xenon standard. In plus, fata de mai multa lumina pe sosea OSRAM NIGHT BREAKER Xenarc UNLIMITED produce o lumina mai alba si un fascicul de lumina care este de pana la 20 m mai mult decat un bec xenon standard. Daca sunteti in cautarea unui bec xenon care ofera performanta maxima în ceea ce privește lumina pe drum, atunci OSRAM NIGHT Xenarc Unlimited este cea mai buna optiune pentru dvs. Aceasta crestere semnificativa a lumina garanteaza o mai buna iluminare a drumului.

 Producator: Osram 
Model: D1S 
Tip bec:NightBreaker Unlimited
Voltaj: 85V 
Putere: 35W 
Temperatura de culoare: 4350K
Lumeni: 3200lm 
Tensiune 85V

 

Marți, 13 Octombrie 2015
diferenta de lumina este substantiala, recomand!
@ Florin